Paolareina.nl
WAT ZOEKT U ?
NIEUWSBRIEF
Home · Poppen goed gemaakt
Poppen goed gemaakt

Paola  Reina is al decennia bezig om hoop aan kinderen over de hele wereld te brengen . Dit was aanleiding om ons voor te stellen welke dromen en ideeën kinderen hebben, en deze te verwezenlijken door steeds weer te innoveren  We hechten daarom belang aan  elk detail  in en tijdens  het productieproces . 

Het proces van het creëren

Bij Paola Reina streeft men ernaar om  bij elk productieproces hoogwaardige poppen en ontwerpen te maken . Achter elke Paola Reina pop is er een grote groep van specialisten werkzaam. Technologie , kwaliteit en design spelen een belangrijke rol in het productieproces , gecombineerd met andere geavanceerde technieken zoals sculptuur vorming   middels ambachtelijk gemaakte  gezichten,  make-up, kapsel en kleding. 

Made in Spain

Paola Reina ziet het werk als een filosofie van het leven dat is gebaseerd op toewijding aan kwaliteit. Dus we zijn direct verantwoordelijk voor al onze creatieve processen . Al onze poppen en hun kleding en accessoires zijn 100 % vervaardigd in Spanje , onze fabriek Onil ( Alicante ) , de geboorteplaats van poppen en speelgoed uit de jaren 1870 deze certificering "Made in 100 % in Spanje " garandeert naleving van de strengste Europese regelgeving over de kwaliteit van onze producten .

Materialen

De gebruikte materialen  voor  onze poppen  zijn van hoge kwaliteit . Van grondstoffen tot weefsel , haar, ogen , de zachte geur van vanille en elke aanvulling en accessoires die onze poppen dragen .

Vinyl

Het materiaal dat wordt gebruikt om onze poppen te maken is zacht PVC ftalaat vrij . We willen ervoor zorgen dat uw  kind veilig is, De lichamen van een aantal van onze poppen zijn gevuld met  poplin stof kleurstof en gevuld met brandvertragende acryl vezels ( katoen en polyester ) . De Knuffelpop poppen hebben zeer zachte textuur en nodigen uit tot een omhelzing.

Het zijn poppen met een hart , gemaakt van  kwaliteit en design ... We zijn trots om u goed gemaakte poppen bieden .